Kuvittajan terveiset:

”Graafisena suunnittelijana ja kuvittajana harvoin pääsen auttamaan omalla työlläni näin konkreettisesti. Tuntuu hyvältä, että rahalahjoitukset eivät ole ainoa tapa jolla voin välillisesti auttaa apua tarvitsevia. Voisiko tärkeämpää kuvitustyötä ollakaan?

Koen tärkeiksi moninaiset ihmisoikeuksiin ja ihmisarvoon liittyvät asiat, jotka ovat maailmassamme epätasapainossa. Koen myötätuntoa hyvin vaikeissa elämäntilanteissa tai elinoloissa eläviä ihmisiä kohtaan, olivat syyt sitten mitä tahansa. Sen takia myös perheväkivallan ennalta ehkäiseminen ja pakolaisuuteen liittyvät teemat ovat hyvin tärkeitä.”

Elina Warsta

Perherauha

Perherauha merkitsee väkivallatonta, harmonisempaa perhe-elämää pakolaisille ja paluumuuttajille. Rauhaa edistetään koulutuksen keinoin alueilla, joilla perinteiset tavat ja uskomukset aiheuttavat mm. naisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Koulutuksissa perheet opettelevat, miten ratkoa riitoja väkivallattomasti ja miten hallita omia tunteita. Lisäksi he oppivat tuntemaan itsensä paremmin ja sitä kautta ymmärtämään, miten eletään osana perheyksikköä ja yhteisöä.

 

Lahja sisältää konfliktinratkaisuun, neuvottelutaitoihin, ihmisoikeuksiin sekä lapsen oikeuksiin liittyviä oppitunteja yhdelle pakolaiselle tai paluumuuttajalle.

 

Kartonkisen kortin sisäaukeamalla on tilaa omalle tervehdykselle, ja kortin mukana tulee myös sille sopiva kuori.

 

Parempi Lahja -kaupassa ei tällä hetkellä ole saatavilla sähköisiä kortteja.

 

 

Voit tilata lahjat myös suoraan osoitteesta toimisto@pakolaisapu.fi

HINTA: 18,00 €

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia
FaLang translation system by Faboba